Ben jij op zoek naar Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg uit Ede of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 01-03-2011 is Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ede. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 52159280.

Offerte.nl is de beste plek om reviews en ervaringen van Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg en vergelijkbare ondernemingen te bekijken.