Aan het zoeken naar Leo Boermans t.h.o.d.n. Monuta uit Joure of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Leo Boermans t.h.o.d.n. Monuta en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel simpel met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meer weten over dit bedrijf

Op 01-02-2015 is Leo Boermans t.h.o.d.n. Monuta opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Joure. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Leo Boermans t.h.o.d.n. Monuta vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 62522957.

Meerdere mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;