Aan het zoeken naar Leemans Uitvaartverzorging B.V. uit Hank of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Leemans Uitvaartverzorging B.V. of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Extra informatie

Op 02-04-2007 is Leemans Uitvaartverzorging B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hank. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Leemans Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 61596035.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;