Aan het zoeken naar L. Aarten Uitvaartverzorging uit Hasselt of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

Meer weten over dit bedrijf

Op 21-08-1998 is L. Aarten Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hasselt. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming L. Aarten Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 05062063.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van prijsopgaven is heel simpel met behulp van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van L. Aarten Uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.