Aan het zoeken naar Koenen-Oel Uitvaartverzorging uit Den Dungen of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je prijzen direct met elkaar vergelijken.

Extra informatie

Op 04-11-1999 is Koenen-Oel Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Den Dungen. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Koenen-Oel Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 17118488.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk middels ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale website om reviews en ervaringen van Koenen-Oel Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemers in te zien.