Ben jij op zoek naar Kisner en Van der Waarde uit Amersfoort of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Kisner en Van der Waarde of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van offertes is heel simpel met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Kisner en Van der Waarde voert zijn diensten al uit sinds 01-07-2012. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Kisner en Van der Waarde vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 55598498.

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;