Ben jij op zoek naar Kijlstra Rouwvervoer B.V. uit Drachten of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Kijlstra Rouwvervoer B.V. en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is heel gemakkelijk middels ons formulier. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Kijlstra Rouwvervoer B.V. voert zijn diensten al uit sinds 30-04-1930. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Kijlstra Rouwvervoer B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 01053049.

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;