Ben jij op zoek naar Kienhuis Uitvaartverzorging B.V. uit Denekamp of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is erg simpel met behulp van ons formulier. Om te beginnen vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Kienhuis Uitvaartverzorging B.V. bestaat al sinds 30-11-1973. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Kienhuis Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 56877293.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Kienhuis Uitvaartverzorging B.V. of andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de juiste plek.