Ben jij op zoek naar Kats Uitvaartservice uit Numansdorp of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Kats Uitvaartservice is al actief sinds 01-01-1995. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Kats Uitvaartservice vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 63639475.

Hoe werkt het?

Het opvragen van offertes is heel gemakkelijk middels onze tool. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de beste plek om reviews en ervaringen van Kats Uitvaartservice en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.