Ben jij op zoek naar Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging B.V. uit Mijdrecht of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel simpel met behulp van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging B.V. en andere ondernemingen? Op onze website zit je goed.

Extra informatie

Uitvaartonderneming Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging B.V. voert zijn diensten al uit sinds 01-07-2011. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 53059220.