Aan het zoeken naar Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging uit Mijdrecht of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 15-09-2004 is Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Mijdrecht. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 30198550.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van offertes is heel simpel middels ons formulier. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verschillende opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Jolanda Dirksen Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemingen in te zien.