Ben jij op zoek naar James de Graaff Uitvaartzorg uit Ravenstein of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van James de Graaff Uitvaartzorg of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is heel simpel middels onze tool. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 11-07-2014 is James de Graaff Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ravenstein. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger James de Graaff Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 61099341.

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;