Ben jij op zoek naar J. Versloot Uitvaartverzorging uit Rotterdam of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je prijzen direct naast elkaar zetten.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt bij het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van J. Versloot Uitvaartverzorging of andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.

Meer weten over deze onderneming

Op 01-08-1998 is J. Versloot Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rotterdam. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf J. Versloot Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 24288287.