Aan het zoeken naar Iris & De Mol Uitvaartverzorging B.V. uit Rheden of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Allereerst geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 08-11-1961 is Iris & De Mol Uitvaartverzorging B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rheden. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Iris & De Mol Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 09029454.

Onze website is de beste plek om reviews en ervaringen van Iris & De Mol Uitvaartverzorging B.V. en vergelijkbare bedrijven in te zien.