Ben jij op zoek naar Ineke Smit Uitvaartverzorging B.V. uit Haarlem of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Ineke Smit Uitvaartverzorging B.V. en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Op 29-09-2000 is Ineke Smit Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Haarlem. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Ineke Smit Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het nummer 70515654.

Verschillende opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;