Aan het zoeken naar Ilse van Uffelen uit Breda of een andere uitvaart onderneming? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale plek om reviews en ervaringen van Ilse van Uffelen en soortgelijke uitvaartverzorgers te bekijken.

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Ilse van Uffelen bestaat al sinds 01-09-2016. Op deze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Ilse van Uffelen vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 66942004.