Aan het zoeken naar HQ Thanatopraxie B.V. uit Opijnen of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf HQ Thanatopraxie B.V. is al actief sinds 24-02-2011. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger HQ Thanatopraxie B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 71035664.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van HQ Thanatopraxie B.V. en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de goede plek.