Ben jij op zoek naar Houvast Uitvaartzorg uit Waalwijk of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 31-10-2017 is Houvast Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Waalwijk. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Houvast Uitvaartzorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 69899835.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Houvast Uitvaartzorg en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.