Aan het zoeken naar H.I. van der Brug-Nicolai uit Houtigehage of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe werkt het?

Het is niet lastig om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van H.I. van der Brug-Nicolai en vergelijkbare ondernemers in te zien.

Extra informatie

Op 01-03-2013 is H.I. van der Brug-Nicolai ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Houtigehage. Binnen onze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf H.I. van der Brug-Nicolai vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 57304882.