Aan het zoeken naar Het Herinneringshuys Wageningen B.V. uit Wageningen of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Onze website is de perfecte website om reviews en ervaringen van Het Herinneringshuys Wageningen B.V. en vergelijkbare bedrijven in te zien.

Hoe werkt het?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel middels ons formulier. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Extra informatie

Op 22-05-2015 is Het Herinneringshuys Wageningen B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wageningen. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Het Herinneringshuys Wageningen B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 63366789.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;