Ben jij op zoek naar Heslinga & de Vries Uitvaartzorg uit Heeg of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-08-1988 is Heslinga & de Vries Uitvaartzorg ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Heeg. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Heslinga & de Vries Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 67681506.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Heslinga & de Vries Uitvaartzorg of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.