Ben jij op zoek naar Henriëtte aan de Wiel uit Rhoon of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 21-03-2011 is Henriëtte aan de Wiel opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rhoon. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Henriëtte aan de Wiel vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 52312712.

Offerte.nl is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Henriëtte aan de Wiel en soortgelijke ondernemers in te zien.