Aan het zoeken naar Henk Klein Ovink Uitvaartverzorging uit Kring van Dorth of een andere uitvaart onderneming? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg simpel door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Meerdere mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Henk Klein Ovink Uitvaartverzorging en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.

Extra informatie

Op 13-07-2009 is Henk Klein Ovink Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Kring van Dorth. Binnen onze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Henk Klein Ovink Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 55949460.