Aan het zoeken naar Henk Bijnen Beheer B.V. uit 's-Hertogenbosch of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Henk Bijnen Beheer B.V. en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg gemakkelijk door gebruik van van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 30-03-1995 is Henk Bijnen Beheer B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Hertogenbosch. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Henk Bijnen Beheer B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 16077949.

Meerdere mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;