Aan het zoeken naar Haskerpoort B.V. uit Oranjewoud of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Haskerpoort B.V. of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Extra informatie

Op 13-05-2014 is Haskerpoort B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Oranjewoud. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Haskerpoort B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 60668083.