Aan het zoeken naar Hanny Kooij uit Amsterdam of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van kostenplaatjes is erg gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verschillende mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Hanny Kooij en andere ondernemingen? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Hanny Kooij is al actief sinds 01-01-2001. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Hanny Kooij vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 34336072.