Aan het zoeken naar Hanny de Bruijn Uitvaartverzorging uit Haarlem of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Hanny de Bruijn Uitvaartverzorging of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Op 15-10-2017 is Hanny de Bruijn Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Haarlem. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Hanny de Bruijn Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 69917736.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;