Aan het zoeken naar H. van Kessel Rouwcentrum B.V. uit Deurne of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Extra informatie

Uitvaartverzorger H. van Kessel Rouwcentrum B.V. is al actief sinds 25-02-2014. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf H. van Kessel Rouwcentrum B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 60103159.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van H. van Kessel Rouwcentrum B.V. en vergelijkbare ondernemingen te bekijken.