Aan het zoeken naar Grafdelf en Begrafenisonderneming A. van Thor uit Maastricht of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Op 26-06-1995 is Grafdelf en Begrafenisonderneming A. van Thor opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Maastricht. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Grafdelf en Begrafenisonderneming A. van Thor vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 14633178.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg simpel middels onze tool. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Grafdelf en Begrafenisonderneming A. van Thor en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.