Ben jij op zoek naar Gerda van Bruggen-Venhuizen Uitvaartzorg uit Zuidwolde of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven meteen naast elkaar zetten.

Extra informatie

Op 01-02-2017 is Gerda van Bruggen-Venhuizen Uitvaartzorg ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Zuidwolde. Op deze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Gerda van Bruggen-Venhuizen Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 67946658.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels onze tool. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Verscheidene mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Gerda van Bruggen-Venhuizen Uitvaartzorg en vergelijkbare ondernemingen in te zien.