Ben jij op zoek naar Gerda Habes Uitvaartzorg uit de Wijk of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is heel gemakkelijk met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verschillende opties

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Gerda Habes Uitvaartzorg of andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Extra informatie

Op 01-05-2011 is Gerda Habes Uitvaartzorg ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit de Wijk. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Gerda Habes Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 52653374.