Aan het zoeken naar FS&T Services B.V. uit Bovenkarspel of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen direct met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van FS&T Services B.V. of andere bedrijven? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Op 24-09-2007 is FS&T Services B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Bovenkarspel. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf FS&T Services B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 34284061.