Ben jij op zoek naar Frans van Ruijven uit 's-Gravenzande of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meerdere opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Frans van Ruijven of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Uitvaartonderneming Frans van Ruijven bestaat al sinds 03-06-2009. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Frans van Ruijven vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 27345530.