Aan het zoeken naar Forma Memoria uit Rijswijk of een andere uitvaart onderneming? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Extra informatie

Uitvaartonderneming Forma Memoria is al actief sinds 01-01-2000. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Forma Memoria vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 54690250.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Forma Memoria en andere bedrijven? Op onze website ben je aan het juiste adres.