Aan het zoeken naar Fenix Uitvaarten uit Utrecht of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Meer weten over deze onderneming

Uitvaartonderneming Fenix Uitvaarten bestaat al sinds 01-01-2016. Op deze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Fenix Uitvaarten vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 65182650.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Fenix Uitvaarten en andere bedrijven? Op onze website ben je aan het juiste adres.