Ben jij op zoek naar Feldkamp Uitvaartverzorging uit Hoek van Holland of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-12-2005 is Feldkamp Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hoek van Holland. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Feldkamp Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 24386546.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel gemakkelijk door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verschillende opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste plek om reviews en ervaringen van Feldkamp Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemers te bekijken.