Aan het zoeken naar Erna Hendriks Uitvaartverzorging uit Hernen of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Erna Hendriks Uitvaartverzorging of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een goede vergelijking te maken. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Erna Hendriks Uitvaartverzorging is al actief sinds 14-11-2012. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Erna Hendriks Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 56429150.

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;