Ben jij op zoek naar E.P. Bakker Uitvaartzorg uit Delft of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Allereerst vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de perfecte plek om reviews en ervaringen van E.P. Bakker Uitvaartzorg en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 24-03-2005 is E.P. Bakker Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Delft. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger E.P. Bakker Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het nummer 24375617.