Aan het zoeken naar E.M. van Staalduinen uit Schiedam of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger helpt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de beste plek om reviews en ervaringen van E.M. van Staalduinen en soortgelijke ondernemingen te bekijken.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming E.M. van Staalduinen is al actief sinds 01-03-2018. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming E.M. van Staalduinen vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 71013601.