Aan het zoeken naar Ellen Kok, t.h.o.d.n. Monuta uit Oudenbosch of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe werkt het?

Het aanvragen van kostenplaatjes is erg simpel middels onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over dit bedrijf

Op 24-07-2017 is Ellen Kok, t.h.o.d.n. Monuta opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Oudenbosch. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Ellen Kok, t.h.o.d.n. Monuta vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 69259445.

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Ellen Kok, t.h.o.d.n. Monuta en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.