Aan het zoeken naar Elke van Genugten uit Someren of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Elke van Genugten is al actief sinds 01-03-2018. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Elke van Genugten vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 70997217.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Elke van Genugten of andere ondernemingen? Op onze website ben je aan het juiste adres.