Aan het zoeken naar E.J. Lieman - van Stormbroek uit Harderwijk of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen direct met elkaar vergelijken.

Onze website is de beste website om reviews en ervaringen van E.J. Lieman - van Stormbroek en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Hoe werkt het?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg gemakkelijk middels ons formulier. Om te beginnen vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-01-2012 is E.J. Lieman - van Stormbroek opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Harderwijk. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming E.J. Lieman - van Stormbroek vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 54635942.

Verschillende mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;