Aan het zoeken naar Effero Uitvaartverzorging uit 's-Gravenhage of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Op 29-02-2016 is Effero Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenhage. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Effero Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 65453042.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel simpel door gebruik van van ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Effero Uitvaartverzorging en soortgelijke ondernemers te bekijken.