Ben jij op zoek naar Eddie van Marum Solutions uit Niekerk of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je prijzen meteen naast elkaar zetten.

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Uitvaartonderneming Eddie van Marum Solutions voert zijn diensten al uit sinds 17-02-2012. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Eddie van Marum Solutions vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 54702291.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg simpel door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Eddie van Marum Solutions of andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.