Aan het zoeken naar Ed van der Vaart uit Hendrik-Ido-Ambacht of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Extra informatie

Uitvaartonderneming Ed van der Vaart is al actief sinds 01-06-2017. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Ed van der Vaart vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 68832516.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Ed van der Vaart en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de goede plek.