Ben jij op zoek naar E. de Vries-Jonk Uitvaartverzorging uit Landsmeer of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Verscheidene mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Uitvaartverzorger E. de Vries-Jonk Uitvaartverzorging voert zijn diensten al uit sinds 01-09-1994. Binnen onze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf E. de Vries-Jonk Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 33261626.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van E. de Vries-Jonk Uitvaartverzorging en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je aan het juiste adres.