Aan het zoeken naar Dorjé Zorg uit Wehl of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven meteen naast elkaar zetten.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Dorjé Zorg en andere bedrijven? Op onze website ben je aan het juiste adres.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meer weten over deze onderneming

Uitvaartverzorger Dorjé Zorg bestaat al sinds 03-05-2007. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Dorjé Zorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 09170703.

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;