Ben jij op zoek naar Dineke de Ruiter Uitvaartzorg uit Ede of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Onze website is de ideale website om reviews en ervaringen van Dineke de Ruiter Uitvaartzorg en vergelijkbare ondernemingen te bekijken.

Hoe werkt het?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Zo simpel is het!

Meer weten over dit bedrijf

Op 15-02-2015 is Dineke de Ruiter Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ede. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Dineke de Ruiter Uitvaartzorg vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 62714953.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;