Ben jij op zoek naar den Oudsten Uitvaart B.V. uit Leeuwarden of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van den Oudsten Uitvaart B.V. en vergelijkbare bedrijven te bekijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van offertes is erg simpel met behulp van ons formulier. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over deze onderneming

Op 22-07-2016 is den Oudsten Uitvaart B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Leeuwarden. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger den Oudsten Uitvaart B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 66522218.

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;