Aan het zoeken naar Dela Coöperatie UA uit Eindhoven of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 11-03-1937 is Dela Coöperatie UA ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Eindhoven. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Dela Coöperatie UA vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 17012026.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Dela Coöperatie UA en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.